banner
banner
banner

PRODUK HOT

Kami ngahususkeun dina ngekspor Inséktisida Rumah Tangga, Péstisida, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Kontrol Laleur, API & Perantara

Produk Kami

Wilujeng sumping di parusahaan urang

  • nilai urang
  • inovasi
  • pangalaman

Hebei Senton mangrupikeun perusahaan dagang internasional profésional di Shijiazhuang. Bisnis utama kalebet Inséktisida Rumah Tangga, Pestisida, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Kontrol Laleur, API & Perantara. Produkna rupa-rupa ti bahan baku nepi ka produk rengse, ti rumus tunggal nepi ka rumus campuran. Produk bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer pikeun minuhan rupa kaperluan purchasing. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu paling cocog sareng jasa anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu berkembang.

Hebei Senton mangrupikeun perusahaan dagang internasional profésional di Shijiazhuang. Bisnis utama kalebet Inséktisida Rumah Tangga, Pestisida, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Kontrol Laleur, API & Perantara. Produkna rupa-rupa ti bahan baku nepi ka produk rengse, ti rumus tunggal nepi ka rumus campuran. Produk bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer pikeun minuhan rupa kaperluan purchasing. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu paling cocog sareng jasa anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu berkembang.

Hebei Senton mangrupikeun perusahaan dagang internasional profésional di Shijiazhuang. Bisnis utama kalebet Inséktisida Rumah Tangga, Pestisida, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Kontrol Laleur, API & Perantara. Produkna rupa-rupa ti bahan baku nepi ka produk rengse, ti rumus tunggal nepi ka rumus campuran. Produk bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer pikeun minuhan rupa kaperluan purchasing. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu paling cocog sareng jasa anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu berkembang.

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico

panganyarna wartos & blog

nempo leuwih
  • Paménta global pikeun paraquat ...

    Nalika ICI ngaluncurkeun paraquat di pasar taun 1962, urang moal pernah ngabayangkeun yén paraquat bakal ngalaman nasib anu kasar sareng kasar di hareup. herbisida spéktrum lega non-selektif unggulan ieu didaptarkeun dina daptar herbisida kadua panglobana di dunya. Turunna sakali ngerakeun...
    maca deui
  • Rizobacter ngaluncurkeun bio-see ...

    Anyar-anyar ieu, Rizobacter ngaluncurkeun Rizoderma, biofungicide pikeun pengobatan siki kedelé di Argentina, anu ngandung trichoderma harziana anu ngatur patogén jamur dina siki sareng taneuh. Matias Gorski, biomanager global di Rizobacter, ngécéskeun yén Rizoderma mangrupikeun fungisida perlakuan siki biologis ...
    maca deui
  • Klorothalonil

    Chlorothalonil sareng fungisida pelindung Chlorothalonil sareng Mancozeb mangrupikeun fungisida pelindung anu kaluar dina taun 1960-an sareng munggaran dilaporkeun ku TURNER NJ dina awal 1960-an. Chlorothalonil dipasang dina pasaran taun 1963 ku Diamond Alkali Co. (engké dijual ka ISK Biosciences Corp. Jepang)...
    maca deui