https://cdn.globalso.com/sentonpharm/banner1-112.jpg
https://cdn.globalso.com/sentonpharm/banner2-113.jpg
https://cdn.globalso.com/sentonpharm/banner3-18.jpg

Produk Panas

Kami ngahususkeun dina ngékspor Inséktisida Rumah Tangga, Kontrol Laleur sareng Hama, Péstisida, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, API & Perantara

  • Inséktisida rumah tangga

  • Ngapung Control

  • Pangajaran sarta Palatihan Atikan

  • Regulator Tumuwuh Tutuwuhan

HEBEI SENTON

Integritas, Dedikasi, Profesi, Efisiensi

Hebei Senton nyaéta parusahaan dagang internasional profésional di Shijiazhuang, Cina.Usaha utama kalebet Inséktisida Rumah Tangga, Laleur sareng kontrol hama, Péstisida, Kedokteran Hewan, API & Perantara.

Simkuring boga tim profésional lengkep pikeun ngajawab masalah encountered ku unggal customer.Ngaliwatan akumulasi pangalaman urang sorangan jeung ngungudag relentless sarta perbaikan tina mangsa nu bakal datang, urang neruskeun ngalaksanakeun-inovasi diri, manajemén jeung filosofi bisnis inovasi, sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur jeung dibanderol tinggi.Integritas, dedikasi, profési sareng efisiensi mangrupikeun prinsip dasar urang sareng kaayaan pikeun ngalakukeun bisnis.Wilujeng sumping di nganjang, hidayah tur badami bisnis.

diajar deui

Tujuh Sistem

Simkuring boga sistem manajemen dewasa tur lengkep nu mastikeun ngadalikeun produksi, bungkusan, transportasi, sanggeus-jualan jeung aspék séjén, komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur nu nyugemakeun konsumén.

  • Tujuan: Bahan baku kudu ngalaman ditampa sarta prosedur inspeksi, sarta ngan bisa dilarapkeun pikeun produksi sanggeus dikonfirmasi jadi mumpuni.Prosés: Pengawasan inspeksi bahan Jelas jalma tanggung jawab gudang tanaga panarimaan Sampling inspeksi

    Sistim suplai

    Tujuan: Bahan baku kudu ngalaman ditampa sarta prosedur inspeksi, sarta ngan bisa dilarapkeun pikeun produksi sanggeus dikonfirmasi jadi mumpuni.Prosés: Pengawasan inspeksi bahan Jelas jalma tanggung jawab gudang tanaga panarimaan Sampling inspeksi
    diajar deui
  • 1. Manajemén panyimpangan: Pikeun nanganan panyimpangan kalayan leres sareng mastikeun kualitas produk 2. Operasi beberesih distilasi sareng prosedur pamariksaan 3. Verifikasi sareng Spésifikasi Pembersih Reaktor Serbaguna 4. Aturan pangembangan nomer bets

    Sistem Manajemén Produksi

    1. Manajemén panyimpangan: Pikeun nanganan panyimpangan kalayan leres sareng mastikeun kualitas produk 2. Operasi beberesih distilasi sareng prosedur pamariksaan 3. Verifikasi sareng Spésifikasi Pembersih Reaktor Serbaguna 4. Aturan pangembangan nomer bets
    diajar deui
  • 1.Syarat Rékam Asli jeung Hukuman Sadaya inpo kudu dieusi kaluar husus, kaasup kategori bahan, jumlah bets, kuantitas, pikeun mastikeun traceability.2. COA 3. Aturan neundeun data éléktronik Ngalengkepan neundeun, klasifikasi, jeung organisasi data éléktronik.

    Sistim QC

    1.Syarat Rékam Asli jeung Hukuman Sadaya inpo kudu dieusi kaluar husus, kaasup kategori bahan, jumlah bets, kuantitas, pikeun mastikeun traceability.2. COA 3. Aturan neundeun data éléktronik Ngalengkepan neundeun, klasifikasi, jeung organisasi data éléktronik.
    diajar deui
  • 1.Packing Urang nyadiakeun ukuran bungkusan biasa, kayaning kantong 1kg, drum 25kg jeung saterusna.Urang ogé bisa ngaropéa bungkusan nurutkeun pangabutuh customer.2. Gudang Gudang kami nyadiakeun lingkungan gudang aman pikeun produk urang.

    Sistim bungkusan

    1.Packing Urang nyadiakeun ukuran bungkusan biasa, kayaning kantong 1kg, drum 25kg jeung saterusna.Urang ogé bisa ngaropéa bungkusan nurutkeun pangabutuh customer.2. Gudang Gudang kami nyadiakeun lingkungan gudang aman pikeun produk urang.
    diajar deui
  • 1. Peraturan ngeunaan Manajemén Gudang Bahan 2. Manajemén Reuse Bahan Produksi 3. Manajemén Gudang Produk Réngsé Sistem inventaris parantos netepkeun peraturan komprehensif tina tilu aspék pikeun mastikeun panggunaan bahan produksi anu lengkep sareng efektif.

    Sistim inventory

    1. Peraturan ngeunaan Manajemén Gudang Bahan 2. Manajemén Reuse Bahan Produksi 3. Manajemén Gudang Produk Réngsé Sistem inventaris parantos netepkeun peraturan komprehensif tina tilu aspék pikeun mastikeun panggunaan bahan produksi anu lengkep sareng efektif.
    diajar deui
  • 1. Peraturan Manajemén Laboratorium 2. Peraturan Pelestarian Sampel: Prosés pelestarian kedah dilakukeun ku panangtu sampel, anu wawuh sareng sifat sareng metode pelestarian sampel.

    Sistem Inspeksi Sateuacan Pangiriman

    1. Peraturan Manajemén Laboratorium 2. Peraturan Pelestarian Sampel: Prosés pelestarian kedah dilakukeun ku panangtu sampel, anu wawuh sareng sifat sareng metode pelestarian sampel.
    diajar deui
  • Saméméh pengiriman barang: kirimkeun perkiraan waktu pengiriman barang, estimasi waktu datangna, saran pengiriman barang, jeung poto pengiriman barang ka konsumén Salila angkutan: ngamutahirkeun informasi tracking timely Kadatangan di tujuan: Kontak customer timely Sanggeus narima barang: Lacak bungkusan jeung kualitas barang

    Saatos-Penjualan System

    Saméméh pengiriman barang: kirimkeun perkiraan waktu pengiriman barang, estimasi waktu datangna, saran pengiriman barang, jeung poto pengiriman barang ka konsumén Salila angkutan: ngamutahirkeun informasi tracking timely Kadatangan di tujuan: Kontak customer timely Sanggeus narima barang: Lacak bungkusan jeung kualitas barang
    diajar deui

Warta

Ngartos tren harga produk sareng pangaweruh produk